MENU

UNITE CHAMPIONSHIP

VIDEO | SOCIAL MEDIA CONTENT
GRAFISK DESIGN | WEB UDVIKLING | SOCIAL MEDIA STRATEGI

UNITE CHAMPIONSHIP

UNITE Championship står frem som Skandinaviens seneste storspiller indenfor kampsport. UNITEs ambitioner er at etablere en kampsportspromotion til gavn for arrangører og tilskuere, samt skabe en platform, der giver kampsportsudøvere fra hele verden mulighed for at demonstrere deres hårde arbejde.

UNITE kontaktede os med opgaven om at skabe og opbygge et professionelt image, der skal hjælpe med at placere kampsport på samme niveau som andre sportsgrene.

Vores løsning var at skabe en dedikeret hjemmeside for UNITE, hvor kommende tilskuere, atleter og interesserede parter kan læse om UNITEs organisation, professionelle tilgang og engagement inden for kampsporten.

Links til produceret indhold:

Instagram
Website

IDENTITET

UNITE er en nystartet virksomhed, og derfor har de haft behov for at etablere fundamentet for deres identitet. Vores mission var derfor at skabe et logo gennem flere forskellige iterationer. Dette logo udgør også fundamentet for udformningen af deres hjemmeside.

Hjemmesiden er struktureret omkring logoet og de indtryk, det vækker.

SoMe | GRAFIK

Da vi tog over, så var UNITE Championship ikke etableret på nogle sociale medier. Det var derfor afgørende at implementere en strategi, der ville skabe en solid baseline for deres følgere. Vi valgte at udnytte atleternes eksisterende fanbase ved at præsentere en ny serie kaldet “Athlete Reveals”.

Derudover har opgaven været at designe alle grafiske elementer på deres sociale medieplatforme og hjemmeside.

VS POSTERS, VIP OG MM.

UNITE og Blu Pencil har et langvarigt samarbejde, hvor vi udarbejder grafisk materiale, herunder VS-plakater og generel informationsgrafik.

SoMe | VIDEO

Da missionen har været at producere indhold, der kan anvendes til paid media for UNITE, så har vi lagt stor fokus på at nå en bred målgruppe. Dette kommer til udtryk, da vi har produceret indhold der ikke kun appellerer til eksisterende kampsportsfans, hvilket er grunden til, at vi har udviklet video content som det, der præsenteres her på siden. Vi har skabt indhold i alle formater for at sikre, at det er tilpasset til bl.a. Reels, storys og feeds.